2016. április 20. 08:11 - Lone Officer

Tanársztrájk

Ahogy szoktam, most is a közepébe.

Akik a tanársztrájkkal nem értenek egyet, azok gondolkozzanak el, hogy amikor másik ágazat sztrájkol, akkor azzal sem értenek egyet? Vagy azt leszarjuk? Mondván ha a reptéri dolgozók sztrájkolnak, az kit érdekel, hiszen az emberek kis hányada jár repülővel, azok kibírják. A maradék pár millió külföldi utas le van szarva.

Vagy hányan elleneznek bármilyen sztrájkot, akik az xy multinál, akármilyen pozícióban keresik meg a bruttó százezreket (miközben a pedagógus éppen a félrenevelt, szeretethiányos, önbizalomhiányos vagy éppen agresszív, ki tudja milyen újkori civilizációs betegségben és kórságban szenvedő kölykükkel szopik az iskolában). Persze, lehet mondani, hogy az a dolga, igen, a péknek is az a dolga, hogy kenyeret süssön, hogy legyen mit zabálnod, és megszólhasd a pékségben, ha bemész.

Magam is xy multinál ülök, tudják ezt a blog rendszeres olvasói. Ha eljut hozzám egy sztrájk híre, először felteszem a kérdést: miért sztrájkolnak? Mit akarnak elérni?

Legyen szép napotok!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://loneofficer.blog.hu/api/trackback/id/tr148646522

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása